Rapport från 2020

Publicerat av Lina Bergman den

Nu är snart 2020 tillända och vi tror att vi kommer att nå upp strax under 7000 inkluderade kvinnor vilket är en fantastisk prestation! Trots COVID-19 så har IMPACT kunna rekrytera lika många kvinnor 2020 som 2019. Tack till all personal som inkluderar och framförallt till alla kvinnor som bidrar till studien.

Vi hoppas att vi under 2021 kommer att nå första målet där vi kommer att kunna börja arbeta med analyserna av data under 2022 samtidigt som vi fortsätter inkludera kvinnor i studien för att kunna validera det vi kommer fram till.

För forskningssköterskor i studien som vill använda impactforum och inte varit inne där tidigare får ni gärna ta kontakt med mig (Lina) enligt kontaktsidorna så kan vi hjälpa er att lägga upp ett konto.

Vi i styrgruppen önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt år!

Kategorier: Okategoriserade