2300 kvinnor rekryterade efter uppstartsfas!

Publicerat av Lina Bergman den

Nu har IMPACT-studien varit igång sedan vinter/vår 2019 i Dalarna, Uppsala, Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Lund och kvinnor landet över är positiva till att bidra till studien. I måndags hade vi vårt andra kick-off möte där samtliga center var representerade. Vi lärde oss med om hur vi mäter blodtryck och flödet i livmoderartären på ett korrekt sätt och utbytte erfarenheter av hur studien fungerat så långt. Tack alla ni som deltar och stor eloge till våra center som inkluderar! Under hösten välkomnar vi Örebro, Karlstad och Malmö in i studien.

Nedan ser ni hur många kvinnor som gått med i studien varje månad under året. Under sommaren har det varit paus på grund av semestrar men nu kör vi igång igen sedan augusti!

Kategorier: Okategoriserade